Learn Italian!

dilluns, 1 de març del 2010

DIARI DEL VIATGE: Dia 6 "Venècia amb sol: IL SILE"

Buonna sera!

Avui hem visitat Il Sile!!! Hem visitat les illes de Torcello, Murano i Burano! Tot i que hem començat el dia amb una boira baixa que anunciava tempesta, de seguida s'ha aixecat i hem tingut un sol esplèndid!

Primer hem anat a l'escola a recollir els alumnes en autocar i després hem agafat el vaixell. Els nens han flipat amb el tema del vaixell i el fet d'haver de passar per la resclusa per baixar fins al nivell del mar. A Torcello hem vist el Ponte del Diavolo, on hem fet una foto de grup, i hem caminat fins a la plaça principal davant de l'Església de Santa Fosca. Allà hem vist les runes baptismals i el famòs tro d'Attila, Rey de los Unos, on tooooots els nois i noies han volgut fer-se una foto, evidentment. També hem vist la Catedral de Santa Maria Assunta on hi ha l'enorme mosaic sobre el judici final, fet d'or, com la Basilica de St. Marco, impressionant!

Després hem anat cap a Murano a una fàbrica on treballen el vidre i on ens han mostrat com es fan els diferents tipus de vidres, colors, etc. El que més els ha cridat l'atenciò als alumnes es veure com en 1 min. han fet un cavallet de vidre! Després hem anat a fer el tipic "shopping" per la mateixa fàbrica i pels carrers de l'illa. També hem visitat l'església de Sta.Maria e San Donato amb el seu campanile, però el que més m'ha agradat ha sigut l'anell vermell de vidre que, per pròpia iniciativa, m'ha regalat una de les nostres alumnes, la Georgina!!! M'ha encantat i casi m'emociono i tot!!!

Finalment, hem arribat a Burano on hem passejat pels carrers plens de colors i hem vist les artesanies d'encaix. També hem anat a la plaça principal on hi ha l'església de Sant Martino i hem intentat posar dret el campanar, però no hi ha hagut manera, em sembla que seguirà tan tort com la Torre de Pisa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada