Learn Italian!

dijous, 25 de febrer del 2010

DIARI DEL VIATGE: Dia 1 "Vol i arribada a Paese"

Ja som a PAESE!!!
La veritat és que ha anat tot molt bé! Hem sortit a les 8:30h de la Pl. del Treball i hem arribat amb autocar fins a l'aeroport. Aleshores, de seguida hem fet el "check-in" i ja ens hem posat a dinar allà mateix a l'aeroport. L'únic "percance" que hem tingut ha sigut que una alumna (l'Elisabet Tena) s'ha oblidat la seva motxilla de mà al control policial, però hi hem tornat corrents i l'hem pogut recuperar sense problemes...

Pel demés, l'avió que havia de sortir a les 12:20h ha acabat sortint una horeta més tard, a les 13:30h i hem arribat a les 15:30h a Venècia. La Daniela, professora italiana, ja ens esperava des de les 2h (pobreta) i ens ha recollit amb el "pullman" (l'autocar). La Daniela ha sigut super atenta amb nosaltres i ens ha rebut amb detallets de benvinguda i tot! Els ha donat als alumnes gorres de l'escola i cordills d'aquells de per penjar-se al coll les claus o el mòbil, i a les professores unes maletetes amb bolis i un rellotge, obsequi de l'escola. Quin detall!!!

Un cop a l'escola, els hem presentat els alumnes italians que els acollirien a casa seva. Els hem fet posar en rotllana per anar-los presentant i que s'anessin coneixent. Primer estaven una mica tallats tots plegats, no sabien si saludar-se amb dos petonts o xocant les mans! Però després ja han anat trencant el gel i anàven picant dels aperitius que ens tenien preparats a l'escola. S'han avingut de seguida, i fins i tot han organitzat una sortida tots junts per anar a fer un gelat!!!

A nosaltres també ens esperaven les nostres correponents professores italianes que ens acollien. Així que hem marxat amb les nostres "acollidores", la Cristina i la Fiorenza, a donar un volt per Treviso. Hem passejat tranquil·lament per la ciutat i ha sigut molt bonic, la veritat. Ens han fet una ruta pel casc antic i després hem fet un aperitiu tipic italia anomenat "spritz" (vi blanc amb formatge, mortadela, pernil salat i llesques de pà... Bonissim!) Després, hem marxat cadascuna a casa de la seva professora respectiva. La veritat és que ha sigut un primer dia fantàstic, ja que hem comprovat que els italians són molt hospitalaris i ens han rebut superbé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada