Learn Italian!

dijous, 25 de febrer del 2010

DIARI DEL VIATGE: Dia 2 "Venècia amb boira"

Ja hem visitat Venezia!!! è molto bella!!!!

Hem arribat des de Treviso amb el tren i és clar, les vistes de la via del tren des de Mestre són espectaculars!!! Els nens han al·lucinat! La pena és que hi havia boira, però tot i aixi ha sigut molt maco, amb més encant i misteri!

Hem començat a passejar des de la Ferrovia fins al pont de Rialto, amb els 21 alumnes i les professores italianes, Daniela i Mª Angeles. Evidentment, els alumnes s'han tornat bojos amb tantes botigues i paradetes que anàvem trobant pel camí! Només volien fer shopping! Quan hem arribat a Rialto també ha sigut molt maco i els nens s'ho han passat genial fent fotos. Ara, no han parat de comprar, que si màscares, jerseis que deien I Love Venezia, pizzes, gelattos, etc.

Després hem anat al taller de màscares i, és clar, les nenes s'anaven parant a totes les botiguetes, xerrant tota l'estona s'han endarrerit del grup i s'han perdut pels carrerons de Venezia!!! Quin ensurt! Sort que la Carmen anava de "cotxe escombra" i de seguida ens hem trucat i ens hem trobat ben aviat. Però clar, l'ensurt no ens l'ha tret ningú! Sort que el taller de màscares ha sigut taaaaaaan maco que se'ns han passat tots els mals, tu! Ara, evidentment, les úniques que hem patit hem sigut la Carmen i jo (Ester), és clar, les nenes estàven la mar de tranquil·les!

Tot seguit hem anat a la Piazza San Marco, hem fet una foto de grup molt xula, com podeu veure, i hem tingut una mica de temps per dinar i fer una volta tranquil·lament per la plaça. Finalment, hem anat al Ghetto (barri jueu) on hem vist la sinagoga i com els tancaven en el barri antic durant la nit amb portes de ferro. Ha sigut un barri molt diferent i molt maco de veure.

D'aquí ja hem tornat altre cop cap a Rialto, a fer les últimes compres, i cap a la Ferrovia, on hem agafat el tren cap a Paese. La Carmen i jo, hem pogut donar una volteta per Treviso, que és preciós!!! Ens hem pres un "caffe latte" per entrar en calor després del fred del dia i després ens hem menjat un gelatto bonisssssim del Grom tot passejant pels carrerons i les porxades de Treviso, preciós!!!

Els alumnes també han quedat tots junts per passejar per Paese amb les bicis, comprar llaminadures i per fer un gelatto! Tot plegat, un dia enboirat però ben rodó! Moltes gràcies Daniela i Mª Angeles!


2 comentaris:

  1. ¡No ens vam perdre!
    Només ens vam desorientar durant un breu període de temps ¬¬
    I va ser culpa dels coloms i el gosset aquell tan maco, ¡ens van acorralar!

    Lua.

    ResponElimina
  2. Hola a tothom!!!

    no nomes els alumnes ens vam tornar bojos al pont de rialto... XD
    Les profes també. jajajajaja

    Andrea L. i Aida

    ResponElimina